Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 1)
Contact formuliercontact
phone 0562 - 449797 (optie 1)

Uitleg en voorwaarden

Boek nu uw reis voor 2021 zonder risico.

Juist nú is het een goed moment om uw reis voor volgend jaar te boeken. Waarom? Door de huidige situatie, waarbij er minder wordt geboekt, is er juist een betere beschikbaarheid op zowel de vliegreis als de hotels, wat een gunstig effect heeft op de tarieven voor 2021. Wij verwachten dat de tarieven voor 2021 geleidelijk aan zullen gaan stijgen zodra er meer zicht is op een vaccin. Door nu te boeken heeft u de volgende voordelen;

- Lage tarieven, zowel vliegreis als hotels
- Ruime beschikbaarheid
- Hoogste vroegboekkortingen

Om u verder geen onnodig risico te laten lopen, hebben we voor nieuwe boekingen (gemaakt tussen 1 oktober en 31 december a.s.) onze boekingsvoorwaarden als volgt tijdelijk versoepeld;

- Geen aanbetaling
- Tot 2 maanden voor vertrek gratis annuleren

U hoeft de reissom pas 2 maanden voor vertrek te betalen, dus alles in 1 keer zonder aanbetaling.

Bent u in het bezit van een corona-voucher van AmerikaPLUS, CanadaPLUS of AfrikaPLUS? Deze kunt u uiteraard gebruiken bij het boeken van de nieuwe reis en u ontvangt dan tevens 2% KORTING (maximaal over de waarde van de voucher).

Mocht er vanaf 1 maand voor vertrek toch een inreisverbod ingesteld zijn door Amerika voor inwoners van Nederland of België (afhankelijk waar u woonachtig bent) óf mocht er door de ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies zijn voor het land Amerika of het gebied in Amerika waar u naar toe gaat (dus code oranje of rood), dan kunt u gratis uw reis omboeken naar een andere bestemming of een andere vertrekdatum (tot maximaal 18 maanden vooruit) OF u kunt kiezen voor alsnog gratis annuleren en uw volledige reissom terug ontvangen.

BELANGRIJKE VOORWAARDEN; U dient in bezit te zijn van een geldende Reis- en Annuleringsverzekering. Bij annulering geldt dat, indien de verzekeringsmaatschappij de kosten niet dekt, AmerikaPLUS deze kosten voor rekening neemt. Er wordt dus altijd eerst een beroep op de verzekeringsmaatschappij gedaan.

Klik hier en zoek gelijk een geschikte auto- of groepsreis naar Amerika uit tegen vlijmscherpe tarieven!