Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

American Vacation Homes +++

Een aantrekkelijke villa in de buurt van de diverse pretparken van Orlando: hier kunt u met het hele gezin of met een groep vrienden echt thuis komen en heerlijk vakantie vieren! Terwijl u overdag de parken bezoekt, die met een huurauto makkelijk en snel bereikbaar zijn, geniet u 's avonds in alle rust van de voordelen van een complete woning die van alle gemakken is voorzien. American Vacation Homes heeft een groot aanbod aan vakantiewoningen in Orlando en omgeving.

De villa's en woningen liggen op ca. 15-25 kilometer afstand van Walt Disney World.

Iedere woning beschikt over een grote woonkamer. Afhankelijk van het type woning dat u boekt, heeft u de beschikking over 3 tot 6 slaapkamers. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een koffiezetapparaat, vaatwasmachine, magnetron en fornuis. Beddengoed en handdoeken liggen in de woningen voor u klaar. Verder is er in de woning een wasmachine en droger en een strijkplank en -ijzer aanwezig.

De villa's beschikken over een privé-zwembad.
American Vacation Home 001AVH 02AVH 04AVH 09AVH 10AVH 05AVH 06AVH 07AVH 08AVH 03
Faciliteiten in uw villa
In uw villa staat in bijna alle gevallen een telefoon. U kunt deze telefoon echter niet gebruiken om naar Nederland te bellen. Bovendien zouden de kosten hiervan relatief hoog zijn. Wij adviseren u dan ook een telefoonkaart te kopen. Deze kaarten zijn makkelijk verkrijgbaar, het is veel goedkoper en nog belangrijker u weet direct wat het gesprek kost.
Inbegrepen bij de huurprijs
• de door u gereserveerd accommodatie.
• zwembadverwarming (te adviseren van ca. midden november t/m midden april). De kosten bedragen USD 35 + 7% tax per dag, met een minimum van 4 dagen. De zwembadverwarming is op aanvraag bij reservering.
• schoonmaak voor en na uw verblijf (bij een minimum verblijf van 6 nachten).
Bij de huurprijs van de villa zijn de volgende items niet inbegrepen (lokaal te voldoen):
- additioneel meubilair zoals extra stoelen, roll-away bedden, kinderbedjes, etc. Op aanvraag bij reservering.
- maaltijden: Er kan een voedselpakket worden besteld met o.a. melk, brood, jam, eieren, koffie, thee en frisdrank, berekend op 8 personen. Bij reservering aanvragen en ter plaatse te voldoen.
Voorwaarden American Vacation Homes
- Minimum verblijf: 6 nachten. In het laagseizoen is een korter verblijf mogelijk, echter zullen in dat geval schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.
- De villa’s liggen in de meeste gevallen in de nieuwe buitenwijken. De bevestiging van de locatie van uw villa ontvangt u bij uw reispapieren. Het is niet mogelijk om uw voorkeur voor een wijk aan te geven.
- De check-in tijd is 16.00 uur
- U kunt bijna alles in uw villa behalve naar het thuisfront bellen. Wij adviseren u ook om ter plaatse een telefoonkaart te kopen. Deze kaarten zijn makkelijk te verkrijgen, het is veel goedkoper en nog belangrijker u weet direct wat het gesprek kost.
- De foto’s zijn voorbeeldfoto’s. De inrichting van de villa’s is overal anders. Alle villa’s beschikken wel over de genoemde faciliteiten.
Inchecken in uw villa
Bijgevoegd aan uw reisbescheiden is een routebeschrijving naar het kantoor van American Vacation Homes, waar u incheckt. De accommodaties in de Verenigde Staten vragen u altijd om een borg voor de extra kosten. Uw voucher garandeert natuurlijk het gebruik van de villa voor het geboekte aantal nachten inclusief de daarbij verschuldigde belastingen. De borg bedraagt USD 250. Dit geschiedt via een afdruk van uw creditcard. De lokale vertegenwoordiger houdt deze afdruk dan bij uw papieren. Wanneer u vertrekt uit uw huis kunnen de extra kosten op deze manier worden verrekend, bijvoorbeeld in geval van schade aan de villa.
Preferenties
Preferenties voor een bepaald type huis, bijvoorbeeld voor een kamer met twee aparte bedden of een niet roken kamer worden door ons bij reservering vermeld, maar kunnen niet worden gegarandeerd.
Schoonmaak
De kosten voor de eindschoonmaak zijn inbegrepen, mits u minimaal 6 nachten heeft geboekt. Bij een verblijf van minder dan 6 nachten bedragen de kosten (indicatie):
3-slaapkamer villa: USD 80,25
4-slaapkamer villa: USD 90,95
5-slaapkamer villa: USD 112,35
Transfers
Transfers naar/van de villa vindt op eigen gelegenheid plaats.
Vertrek
U dient op de dag van vertrek de villa in het algemeen tussen 10.00 en 12.00 uur te verlaten. Houdt u hier rekening mee, ook als u pas ‘s avonds vanuit uw bestemming vertrekt.