0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

De 10 leukste bezienswaardigheden in New York

New York, The City That Never Sleeps, is een van de meest geliefde bestemmingen in Amerika. Hier ontdekt u hoge wolkenkrabbers, Broadway-voorstellingen, gele taxi’s, art-deco-architectuur en nog zoveel meer. Graag vertellen wij u onze top 10 leukste bezienswaardigheden in New York die u tijdens uw bezoek aan de stad niet wilt missen.

Maak een roadtrip over Route 66

Een van de bekendste en historische autoroutes van de Verenigde Staten is Route 66. Deze beroemde weg begint in Chicago en eindigt ongeveer 4000 kilometer verder aan het strand van Santa Monica in Los Angeles. Ondanks de sluiting van Route 66 als een officiële snelweg, heeft het een blijvende erfenis achtergelaten. Vandaag de dag is Route 66 een iconisch symbool van het Amerikaanse wegennet en kan de historische route nog altijd worden herbeleefd.

De 5 mooiste plekken van West-Amerika

Het betoverende zuidwesten van Amerika is een populaire bestemming voor een onvergetelijke rondreis met bezoek aan staten zoals Arizona, Nevada, Utah en Californië. Grote steden zoals San Francisco en Los Angeles wisselen tijdens zo’n reis af met schitterend natuurschoon. Maar welke mooie plekken moet u nou echt gezien hebben tijdens uw rondreis door West-Amerika? Graag vertellen wij u onze top 5.

De 7 leukste bezienswaardigheden in San Francisco op een rijtje

Tijdens een rondreis in West-Amerika is de kans groot dat u de mooie stad San Francisco aandoet. De stad staat bekend om de wereldberoemde Golden Gate Bridge, maar er is meer te zien en doen in deze populaire stad. We nemen u in dit blog graag mee naar San Francisco, The City by the Bay.

Highway 1, highlights en de beste route!

Highway 1, ook wel bekend als California State Route 1 of de Pacific Coast Highway, is de bekendste weg in Californië. Hoewel Highway 1 nog verder naar het noorden loopt is de bekendste weg het gedeelte tussen Los Angeles en San Francisco. Highway 1 loopt pal langs de kustlijn van de Grote Oceaan. Dit zorgt voor schitterende uitzichten op bochtige wegen. Stap in de auto en ontdek de schoonheid van Californië. In dit blog vertellen we u graag welke stops u onderweg niet moet overslaan.

De 5 leukste muzieksteden in de VS

Amerika wordt gezien als een van de grootste muzieklanden ter wereld. In het land ontdekt u de oorsprong van vele muziekgenres zoals de blues en country. Heeft u interesse in muziek? Dan is een bezoek aan een van de muzieksteden in de VS een aanrader. In dit blog lichten we de 5 leukste muzieksteden in de Verenigde Staten voor u uit.

Vier kerst 2023 in New York, 7x een magische kerst

Ontdek de magie van kerst in New York. Het staat op de bucketlist van vele om de kerstdagen mee te maken in New York. De lampjes staan aan, de winkels staan vol met kerstcadeaus en er kan geschaatst worden. De ultieme Amerikaanse kerst wacht op u.

10 toffe bezienswaardigheden in Miami

In het zonnige zuiden van Florida vindt u het bruisende Miami, een stad die bekendstaat om zijn levendigheid en diversiteit. Met een overvloed aan culturele invloeden en een heerlijk klimaat het hele jaar door, is Miami een perfecte vakantiebestemming. Van de turquoise wateren van de Atlantische Oceaan tot de trendy kunstscène en het bruisende nachtleven, Miami heeft voor ieder wat wils. Graag nemen wij u mee in de 10 niet te missen bezienswaardigheden van deze betoverende stad. Lees snel verder!

De 10 leukste pretparken in Florida

Florida, en dat met name de stad Orlando, staat wereldwijd bekend als hét paradijs voor pretparkliefhebbers. Van de betoverende magie van Disney, de sensaties van Universal tot spannende avonturen in SeaWorld en Busch Gardens Tampa Bay, in de pretparken van Florida hoef u zich geen moment te vervelen. Graag vertellen we u meer over de 10 leukste pretparken in the Sunshine State die u tijdens uw vakantie absoluut niet mag missen. Lees snel verder!