Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)
AMEX100
SeaWorld Orlando 1 dag in 1 park -
SeaWorld is vol entertainment voor de hele familie met meer dan 20 spectaculaire attracties zoals Shamu, New Visions en Whale and Dolphin Discovery. Sea Worlds nieuwste attractie is Key West, waar je interactie kunt hebben met tuimelaars, je bedreigd...Lees meere zeeschildpadden kunt zien en roggen kunt voeren. Wild Arctic is een gesimuleerde vlucht over de Noordpool waarbij je ijsberen, walrussen, walvissen en zeehonden tegenkomt.
Toeslag
21-07-2024- 31-12-2025€137p.p

Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis deelnemen aan deze excursie.

Meihuizen, Wieringerwerf

'Prachtig park, mooie orka show'

Dirk van Eijk, Almere

'Erg leuk'

Benjamin, Vlissingen

'Goed'

Erik Schuiling, Assen

'Mooi park. Vooral de orka's zijn spectaculair. Moet je gezien hebben.'

Blom, Alblasserdam

'Prima; geweldige shows en attracties; hoewel de rij bij de kassa anders deed vermoeden, weinig tot geen wachttijden bij de attracties'

E. van Gameren, Hilversum

'Mooi park met alles wat er nodig voor een mooie dag met het gezin'

Mevr. Vermandel

'Helemaal super, heel mooi park. '

AMEX029
Screaming Gator Zipline + Gatorland Admission -
Klem je vast en ga op een spannend buitenavontuur met de geheel nieuwe Screamin' Gator Zip Line in Gatorland. Deze reis neemt de gasten mee op een 350 meter hoog spannend avontuur vanaf enkele van de mooiste zipline-torens ter wereld. Deze verbazingw...Lees meerekkende torens zijn meer dan zeven verdiepingen hoog en beschikken over lanceerplatforms met meerdere niveaus en adembenemende uitzichten hoog boven de boomtoppen. Duur: circa 2 uur
Aanvang: dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur
Toeslag
21-07-2024- 31-12-2025€80p.p

kennedy space center
Kennedy Space Center (dagtour vanaf Orlando) -
Herbeleef de geschiedenis van de Amerikaanse ruimtevaart in het Kennedy Space Center, de lanceerbasis van de NASA bij Cape Canavaral op Merritt Island. Vanaf deze lanceerbasis werden in het verleden de Apollo-vluchten voorbereid en begeleid. Tegenwoo...Lees meerrdig worden vanaf deze plek de spaceshuttles van Amerika gelanceerd.

Vroeg in de ochtend wordt u bij het dichtsbijzijnde ophaalpunt in Orlando, Kissimmee of Lake Buena Vista opgehaald en naar het Kennedy Space Center gebracht. Bekijk hier de spectaculaire raketten van dichtbij en ervaar zelf de adrenaline van een lancering in de interactieve simulator ‘Shuttle Launce Experience’.

Deze excursie is inclusief een rondleiding van één van de ruimtedeskundigen die u een diepere kijk op de ruimtevaart en het Kennedy Space Center zal geven. Uw stopt o.a. bij de Astronaut Hall of Fame, waar de helden van de ruimte worden geëerd. Wereldwijd bevindt zich hier de grootste collectie originele artefacten uit de uitrusting van astronauten. Hier vindt u ook interactieve simulaties, waarbij u zich kunt losmaken van de zwaartekracht zoals bij een wandeling op de maan of zelfs een vier maal zo sterke zwaartekracht kunt ervaren.

Bij het bezoekerscentrum vindt u de twee IMAX-theaters waar op reusachtige schermen verschillende 3D films worden getoond, welke deels zijn opgenomen door astronauten. Zie hier de allereerste maanlanding en kom meer te weten over de toekomst van het ruimtevaartprogramma. Een bijzondere belevenis die u niet mag missen.

Dan neemt de NASA bus u mee naar de uitkijktoren waar u een panoramisch uitzicht wacht over het lanceerterrein. Tot slot bezoekt u het Apollo/Saturn V Center, waar u onder andere de 110-meter lange draagraket kunt bewonderen.
Vertrek dagelijks tussen 07.30 en 08.15 uur
Duur: circa 11 ½ uur

INCLUSIEF:
Transfers vanaf één van de ophaalpunten in Orlando, Kissimmee of Lake Buena Vista
Entree ticket Kennedy Space Center
Rondleiding door een Engelssprekende ruimtevaartdeskundige
Toeslag
21-07-2024- 31-12-2025€167p.p

Kinderen van 3 t/m 11 jaar ontvangen een korting van € 12,- per persoon.
Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis deelnemen aan deze excursie.