Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Midland

Midland ligt in Texas, een staat in het zuiden van de Verenigde Staten. Midland wordt vanwege zijn wolkenkrabbers ook wel “The Tall City” genoemd. De Bank of America bijvoorbeeld is met ongeveer 101 meter het hoogste gebouw van de stad.

Het cultuuraanbod biedt voor ieder wat wils. De stad heeft diverse musea met verschillende thema’s. Een must is het Permian Basin Petroleum Museum. Hier komt u alles te weten over de winning van aardolie en de geschiedenis van de lokale aardolie-industrie. Alle ins en outs van de kunst en cultuur ziet u in het Museum of the Southwest.

In Midland worden het hele jaar door ook cabaret, toneelstukken, muziekoptredens en andere voorstellingen gehouden. In het centrum van de stad is bovendien een divers aanbod restaurants, winkels, cafés en nachtclubs te vinden.

Midland heeft ook veel stadsparken waar u onder andere kunt wandelen, picknicken, golfen en zwemmen. Vanuit de stad kunt u ook het Guadalupe National Park gemakkelijk bereiken. Dit grote natuurpark heeft een unieke flora en fauna en is met zijn vele paden een paradijs voor wandelaars.