Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Marquette

Marquette is een belangrijke havenplaats van Lake Superior. Er wordt voornamelijk ijzererts verscheept. Marquette ligt in een gebied waar jaarlijks veel sneeuw valt en dit maakt Marquette een aantrekkelijke stad voor wintersporters.
De stad is in bezit van verschillende parken en andere recreatie gelegenheden. Er zijn diverse musea en galerijen. In het noorden van de stad ligt het populaire park Presque Isle Park. Het park heeft een groot bos loopt door tot bij Lake Superior. Het park heeft velen voorzieningen zoals een park paviljoen, concertzalen, zomerhuisjes, jachthavens, picknick tafels, barbecue voorzieningen, wandelroutes, Shiras Pool en een natuur centrum.
De stad heeft twee populaire stranden, de South Beach Park en de Mccarty Cove. De rode vuurtoren is de herkenningsplak van de Mccarty Cove.
Andere parken zijn, Founder's Landing, LaBonte Park, Mattson Lower Harbor Park, Park Cemetery, Shiras Park, Williams Park, Harlow Park, Pocket Park, Spring Street Park, en de Father Marquette Park. Het Presque Isle Park en de Fit Strip zijn geschikt gemaakt als skigebied.