Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 1)
Contact formuliercontact
  • northeast001.jpg

New York

New York ‘the Big Apple’ is een levendige stad vol tegenstellingen, die voor een ieder wat wils biedt. Maak een stadsrondrit langs de vele bezienswaardigheden van deze metropool. Bezoek unieke musea als Guggenheim en het Museum of Modern Art. Eet in één van de vele restaurants in The Village of in Soho. Ontdek de vele clubs en discotheken en bezoek, uiteraard, een Broadway musical. Volop gelegenheid om te winkelen bij de grote namen op Fifth Avenue, in de vele boetieks in upper East Side of in de galeries in Soho. Ontloop het drukke stadsgewoel in Central Park. Talloze extra excursiemogelijkheden maken New York tot één van de aantrekkelijkste steden ter wereld. New York, 'it's a wonderful town'. Wie New York voor de eerste keer bezoekt en in de buurt van de grootste toeristische trekpleisters wil verblijven, kan het beste kiezen voor een hotel nabij Times Square. Wilt u zich meer onder de ‘locals’ mengen, kies dan voor een hotel in één van de rustige wijken, zoals bijvoorbeeld Greenwich Village of de Upper Westside.

Groepsreis Amerika New York + Best of the West & Florida III
Deze reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisleiding. Grand Tour Amerika; de meest complete groepsreis doorr Amerika. U start de reis eerst met een individueel bezoek aan New York van 3 dagen. Vervolgens vliegt u door naar het afwisselende westen van de Verenigde Staten, een absolute pracht van een reisbestemming! We nemen u mee door overweldigende natuurparken van wereldfaam, door warme en kleurrijke woestijnen, over schitterende kustwegen met als hoogtepunt de 17-mile Drive en naar bruisende wereldsteden als San Francisco, de unieke gokstad Las Vegas en Los Angeles. De veelzijdige Nationale Parken, zoals Yosemite NP, Bryce Canyon en één van de zeven natuurwonderen de Grand Canyon worden vanzelfsprekend niet overgeslagen!

Vanuit Los Angeles vliegt u verder naar Florida. U bezoekt hier eerst Everglades N.P. alwaar u een boottocht maakt per bekende ‘airboat’. Aansluitend rijden we door naar de eilandjes van de Florida Keys. Na een bezoek gebracht te hebben aan Key West vervolgen we de reis op weg naar de prachtige zandstranden aan de Golf van Mexico. Uiteraard ontbreekt een bezoek aan Orlando niet waar u voldoende tijd heeft om de themaparken te beleven. Vanaf Orlando wordt een dagtrip gemaakt naar het historische St. Augustinus. Tot slot wordt een bezoek gebracht aan Kennedy Space Center en keert u terug naar Miami waar u de reis kunt afsluiten met een paar heerlijke dagen aan het strand van Miami South Beach.

Bent u klaar voor een onvergetelijke reiservaring in het land van de onbegrensde mogelijkheden?

New York, Best of the West & Florida (29 dagen)