Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Great Falls

Great Falls ligt in de noordelijk gelegen staat Montana. De stad is onder andere bekend van de beroemde Wild West schilder, tekenaar en beeldhouwer Charles M. Russell.

Houdt u van musea? Great Falls heeft maar liefst negen interessante musea waar u een kijkje kunt nemen! Een aanrader is het C. M. Russell Museum Complex. Hier komt u meer te weten over het leven en het werk van de Wild West Kunstenaar Charles M. Russell. Ook zijn er een aantal musea die iets vertellen over de geschiedenis en natuur in de omgeving.

In Great Falls kunt u met het hele gezin genieten van vele recreatieve activiteiten. Een omgeving die zeker gewaardeerd zal worden bij natuurliefhebbers en buitensporters is het Giant Springs Heritage State Park. Vlakbij Great Falls liggen bovendien twee andere grote natuurgebieden: het Glacier National Park en het Deerlodge National Forest.

Voor de warmere dagen is het Electric City Waterpark een goede optie. Dit familiepark, met verschillende zwembaden en hoge glijbanen, zorgt altijd voor de nodige verkoeling