Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Gunnison

In de wintermaanden kunt u zich hier vooral bezighouden met verschillende wintersport activiteiten. Terwijl in de zomermaanden de meeste toeristen wandelroutes maken of kamperen in The Rockies.
In de natuur van Gunnison is veel te beleven, zoals vissen, golfen, kajakken, mountainbiken, ballonvaren, wandelen en skiën.
The Blue Mesa Lake is het grootste meer in Colorado en is gelegen in Gunnison. In dit meer zwemmen allerlei soorten vissen.
The Black Canyon van Gunnison is een spectaculair landschap dat gevormd is door de erosie van water en wind. In the Black Canyon zijn er veel wilde dieren te zien. Deze dieren zijn erg belangrijk voor het behouden van het ecosysteem in het gebied.
Zo kunt u in dit park zwarte beren, berg geiten, diverse vogels, wilde katten, berg leeuwen, dassen, diverse soorten slangen, hagedissen en salamanders vinden.

Naast het genieten en bewonderen van de natuur kunt u in Gunnison goed winkelen.
Gunnison beschikt over een grote variëteit aan winkels.
Om een beetje cultuur te proeven zijn er galerijen, het Pionier Museum en de Gunnison Centra voor de Kunsten. De plaatselijke bioscoop speelt minstens twee films elk week.
Gunnison restauranthouders verzorgen een grote verscheidenheid van gerechten en zijn gespecialiseerd in gourmet.