Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Shreveport

Shreveport ligt in Louisiana, een staat in het zuiden van de Verenigde Staten. De stad heeft meer dan tweehonderdduizend inwoners en is daarmee één van de grootste steden in de staat. Shreveport heeft een groot aanbod attracties op het gebied van amusement en bezienswaardigheden.

Op cultureel gebied heef Shreveport mooie kerken, oude begraafplaatsen en kunstgalerijen. Er is een aantal leuke musea waar u meer te weten komt over de cultuur en geschiedenis van de stad. Het Historisch Museum en het Stephens African American Museum zijn zeker aan te raden.

Shreveport heeft met verschillende parken en meren in de omgeving ook veel te bieden op het gebied van recreatie. Het Ford park heeft een groot meer: Cross Lake. Naast wandelen, picknicken en vissen hier dan ook veel watersporten mogelijk.

Een andere interessante attractie in Shreveport is de Rozentuin, de grootste in Noord-Amerika. Ook het Water Town USA, een groot waterpark met zwembaden en hoge glijbanen, is een leuk uitstapje voor de hele familie. Of breng een bezoek aan Chimp Haven. Hier kunt u een groot aantal Chimpansees zien.