Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Wilmington

Wilmington ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten in de staat North-Carolina. De stad is de belangrijkste stad in de omgeving. Wilmington is erg aantrekkelijk vanwege de combinatie van recreatie met interessante bezienswaardigheden.

Wilmington heeft een aantal grote toeristische attracties, waaronder de historische binnenstad met zijn mooie wijken, lanen en oude gebouwen. Het Cape Fear Museum laat met meer dan 50.000 voorwerpen de geschiedenis écht weer even herleven. Het Battleship North Carolina is een schip met binnenin een collectie voorwerpen over het maritieme verleden.

Ook de stranden van Wilmington zijn erg populair. Vooral in de zomer, wanneer de temperatuur gemiddeld tussen de 22°C en 32° ligt, is het aangenaam vertoeven aan de zee. Het Wrightsville Beach is een fantastische plek voor iedereen die houdt van zonnen, zeilen, surfen, zwemmen en andere watersporten en activiteiten.

Een leuke omgeving voor diverse vormen van recreatie is het Holly Shelter Game Lands, vlakbij Wilmington. Dit grote bosgebied heeft veel wandelpaden en is erg geschikt om te vissen en jagen.