Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Fresno

Fresno ligt in de San Joaquin Valley en in het het hart van Californië. Fresno is in het bezit van een natuurlijke schoonheid en velen recreatieve gelegenheden. Fresno heeft drie nationale parken, nationale bossen en veel wildernis. Er zijn velen rivieren, meren, heuvels en bergketens.

Inwoners van Fresno genieten van de voordelen van een stilte, goedkope stad, met de mooie attracties en bezienswaardigheden van Californië binnen een gemakkelijk te rijden afstand. U kunt naar Los Angeles in 3 uur en San Francisco in 2 ½ uur rijden.

Het mooie Yosemite nationaal Park ligt ten noorden van Fresno en de zuidelijke ingang van het park ligt op circa 45 minuten rijden verwijderd vanaf Fresno. Yosemite Valley ligt op circa 2 uur rijden van Fresno. Bovendien is het Sequoia nationaal Park ook dichtbij waar u reusachtige redwoods kunt bekijken, inclusief de grootste boom in de Verenigde Staten!

Voor 2024 moet vooraf kaarten besteld worden om toegang te krijgen tot het Yosemite National Park. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie: https://www.amerikaplus.nl/toegang-reserveren-yosemite-national-park . Heeft u een groepsreis geboekt, dan hoeft u NIET te reserveren.