Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Arowhon Pines (Algonquin Park) ++++

Een van de mooiste lodges in Algonquin Park in Ontario. Arowhon Pines heeft een unieke ligging midden in het natuur en wildlife reservaat. Ver verscholen in de wildernis en gelegen aan een privé meer, Little Joe Lake. Het betreft een All-Inclusive formule, want u verblijft immers ver van de bewoonde wereld.

De ligging is uniek omdat Arowhon Pines in Algonquin Park ligt en daarmee dus de beste manier dus om dit park écht te ervaren. Arowhon Pines is kleinschalig opgezet en beschikt over 13 cabins. Het typische en warme Canada-sfeertje komt hier geheel tot z’n recht en wordt benadrukt door de vele houtaccenten en antieke grenen meubelen. De sfeer en ligging zorgen ervoor dat dit een van de ultieme Canada ervaringen zal zijn van uw Oost Canada vakantie.

Arowhon Pines ligt diep verscholen IN Algonquin Park. Een rit van zo’n 8 kilometer met de huurauto vanaf Highway 60. Arowhon Pines is het enige hotel dat IN Algonquin zelf ligt. U slaat af bij Arowhon Road, aan het einde van deze weg ligt het hotel. Arowhon Pines is dan ook prima met de huurauto te bereiken!

Er is genoeg ruimte om te ontsnappen aan alle drukte van het dagelijkse leven. Dit kan bijvoorbeeld bij de lodge zelf. Arowhon Pines ligt direct aan een prachtig meer dus hier is het volop genieten. Natuurlijk is er een gezellig restaurant aanwezig waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. De omgeving is werkelijk beeldschoon! Let op, het hotel heeft geen licentie voor het verkopen van alcoholische dranken. Dit mag u zelf meenemen, daar doen ze absoluut niet moeilijk over. Heeft u specifieke dieetwensen of allergieën. Laat dit ons dan tijdig weten.

U verblijft in een cabin met eigen slaapkamer en badkamer. De gezellige en knusse lounge met open haard deelt u met een aantal andere bezoekers en dat maakt uw verblijf in deze lodge extra gezellig. U komt hier tot rust en daarom zijn er geen televisies aanwezig op de kamers. Arowhon Pines is gericht op rust en relaxen. Daarom beschikken ze over enkele familiekamers. Het hotel verlangt dat kinderen geen overlast geven aan overige bezoekers. Let op: maximaal 3 personen per kamer. (3e persoon slaapt op een sofa-bed)

Geniet nog intenser van deze prachtige omgeving doormiddel van kano tochten op de vele meren die dit park rijk is. Er zijn diverse wandelingen te maken waarbij de kans groot is om wildlife te spotten. Afkoelen in het meer, potje tennissen, relaxen in de sauna? Het kan allemaal en het is allemaal All-Inclusive.

Omdat Arowhon Pines zo enorm afgelegen ligt is uw verblijf in deze prachtige lodge op basis van All-Inclusive. Echter is deze vorm van All-Inclusive niet massaal. Wat is inclusief? Een hoop! Hier een kort overzicht:

- Gebruik van de geboekte kamer(s)3 maaltijden per dag (naar de aard van de dag! Aankomst en vertrekdag zijn uiteraard afwijkend).
- Koffie en thee
- Barbecue aan het meer op hete en zonnige dagen
- Gaat u wandelen? Dan kunt u een picknick pakketje meenemen
- Gebruik van kano, kajak, wandelingen en wildlife excursies en sauna
- Entree Algonquin Park
- De verplichte fooi (15%) is inbegrepen in de prijs. Arowhon Pines accepteer geen extra fooien zodat het bedrag eerlijk verspreid kan worden onder het personeel.

U merkt het....dit hotel heeft een prachtige ligging en unieke Canada sfeer. Vergeet niet om flessen water te kopen en mee te nemen naar de lodge. Het water uit de kraan kunt u namelijk niet drinken.
Arowhon Pines 001Arowhon Pines 002Arowhon Pines 003Arowhon Pines 005Arowhon Pines 004Arowhon Pines 006Arowhon Pines 007Arowhon Pines 008