Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Auberge Montebello +++(+)

Het hotel biedt een schitterend uitzicht op de rivier de Ottawa. Dit hotel is in de stijl van de Victoriaanse periode en bevindt zich in Montebello, Quebec, dichtbij verschillende recreatieve mogelijkheden. Geniet van de ontspannende spa, leuke faciliteiten en heerlijke gerechten.

Het rookvrije Auberge Montebello beschikt over een verwarmd buitenzwembad. U kunt werken in het zakelijke centrum en gebruik maken van gratis draadloos internet. Na een drukke dag kunt u zich ontspannen in de spa op de bovenste verdieping van het hotel.

Het restaurant Le Rouge 20 serveert gastronomische gerechten in een intieme sfeer. De uitgebreide menukaart biedt een brede selectie van wijnen en alcoholische dranken. Na een goede nachtrust kunt u de dag beginnen met een gratis continentaal ontbijt in het restaurant. Gratis parkeermogelijkheden.

Kamers:
- airconditioning
- telefoon
- internet toegang
- wekkerradio
- koffiezetapparaat
- haardroger
Auberge Montebello Hotellerie Champetre 01.[2]Auberge Montebello Hotellerie Champetre 02.[2]Auberge Montebello Hotellerie Champetre 03.[2]Auberge Montebello Hotellerie Champetre 04.[2]Auberge Montebello Hotellerie Champetre 05.[2]