Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Bellasera ++++

Welkom bij het Bellasera Hotel in Naples. Het ligt aan de poort tot 5th Avenue South, waar de tropische elegantie, charme en historische schoonheid van Naples volledig tot hun recht komen.

Er zijn aan 5th Avenue South, binnen loopafstand, beroemde galeries, boetiekjes en restaurants te vinden en de gasten kunnen bij het hotel zelf genieten van luxe hutjes, een verwarmd buitenbad en spa, een fitnesscentrum, conciërge- en spaservice, voortreffelijke cuisine en meer; dit alles in een Italiaanse setting. Bellasera is een luxehotel in Naples dat de schitterende schoonheid te bieden heeft die de naam waardig is. Het heeft echter ook een bekroond serviceniveau te bieden.

De inspiratie en de ambiance van Bellasera komt van de prachtige dorpjes in Toscane en biedt een elegante, rijkelijk vormgegeven setting. Dankzij de charmante fonteinen op de binnenplaats, de Italiaanse architectuur en de mediterrane cuisine, zullen de gasten er genieten van "la dolce vita" - het mooie leven- en het hotel heeft nog veel meer te bieden.
Internettoegang is gratis.

Kamers:
- Telefoon met Voice Mail
- Draadloze High-speed internet toegang
- Kabel / Satelliet met filmkanaal
- Klok radio
- Haardroger
- strijkijzer met strijkplank
- Koffiezetapparaat
- Magnetron
- Koelkast

One Bedroom Suite (1BS):
Een king-size bed, een aparte woon / eetkamer queen-size slaapbank, volledig uitgeruste keuken, wasmachine / droger, balkon / terras.

Twee Bedroom Suite (2BS):
Een king-size bed en twee twin-size bedden, aparte woon / eetkamer, 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken, wasmachine / droger, balkon / terras.

Drie Bedroom Suite (3BS):
Een king-size bed, een queen-size bed en twee twin-size bedden, 2 badkamers, een aparte woon / eetkamer, volledig uitgeruste keuken, wasmachine / droger,
balkon.
Bellasera 001Bellasera 003Bellasera 004Bellasera 005Bellasera 006Bellasera 007Bellasera 008