Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

SPECIALE REIS- EN ANNULERINGS- VOORWAARDEN

PRIJSGARANTIE, GELDTERUGGARANTIE EN REPATRIËRINGSGARANTIE

Als maatwerkspecialist voor Amerika voeren wij al jaren met passie en vreugde reizen uit naar Amerika. Naar aanleiding van iedere persoonlijke reiswens stellen wij reizen samen. Vanwege onze jarenlange kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe we de perfecte rondreis moeten samenstellen en organiseren.

Voor ons is het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw keuze, immers moet het boeken van een reis naar Amerika plezier geven, geen twijfel of onzekerheid. Daarom hanteren wij voor al onze reizen naar Amerika flexibele reis- en annuleringsvoorwaarden die passen in deze onzekere tijd, ongeacht de vertrekdatum.


Prijsgarantie:
U bent gegarandeerd dat de prijs van een geboekte reis niet wordt verhoogd. Ook niet als de brandstofprijzen stijgen. Dus als u een reis geboekt heeft dan bent u zeker dat niet voor vertrek alsnog de prijs verhoogd wordt. Ook als de brandstofprijzen van luchtvaartmaatschappijen blijven stijgen, u krijgt GEEN nabelasting van ons.

Geldteruggarantie:
Mocht er vanaf 1 maand voor vertrek het reisadvies veranderen naar code oranje of rood, een inreisverbod ingesteld worden door Amerika voor inwoners van Nederland of België (afhankelijk waar u woonachtig bent) óf indien er voor iedereen en zonder enige uitzondering een quarantaineplicht van minimaal 2 dagen op de plaats van bestemming wordt ingevoerd dan kunt u gratis uw reis omboeken naar een andere bestemming of een andere vertrekdatum (tot maximaal 18 maanden vooruit) OF u kunt kiezen voor gratis annuleren en uw volledige reissom terug ontvangen. U ontvangt dan binnen 14 dagen uw aanbetaling volledig terug m.u.v. de administratiekosten en de eventuele afgesloten premie van de annuleringsverzekering.

Repatriëringsgarantie:
Indien u op reis bent en mocht plotseling het reisadvies veranderen naar code rood, dan wordt u gratis omgeboekt naar een eerdere terugreisdatum. Dit zal in overleg met u en onze lokale vertegenwoordiging gebeuren.

Onze reisorganisatie is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dit zijn de drie belangrijkste keurmerken binnen de reisbranche en van toepassing op al onze reizen. Omdat u een pakketreis boekt valt uw betaling onder de garantie van het SGR.

Klik hier en zoek gelijk een geschikte auto- of groepsreis naar Amerika uit tegen vlijmscherpe tarieven!