Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Golfito

Golfito, met zijn 17.000 inwoners, is aan de ene kant omgeven door een spectaculair regenwoud en aan de andere kant heeft u een prachtig uitzicht over de Stille Oceaan. Golfito was eens de belangrijkste basis voor de bananenindustrie. Nu is het vooral een rustiek havenstadje, een uitvalsbasis voor trektochten door de adembenemend mooie natuur

Rio Claro is nog niet echt ontdekt door de toeristen. U kunt wandeltochten maken, paardrijden of wat dacht u van een uitstapje naar Panama ? U vindt in deze plaats naast een hotel, ook restaurants, supermarkten, internet-cafes, een benzinestation en twee banken.

Playa Zancudo, 23 km ten zuiden van Golfito, staat bekend als "het mooiste strand van de Stille Oceaan". Hier vindt u vele accommodatie mogelijkheden voor alle budgetten, alsmede een grote verscheidenheid aan gastronomische keuzes. De zonsondergang boven de Golfo Dulce zijn adembenemend.

Bezoekers kunnen vissen, surfen, snorkelen, fietsen, kajakken of een boottocht op de Río Coto.

Klimaat: Het klimaat in Rio Claro is erg vochtig. Dagelijkse temperaturen variëren van 25-35 graden. Het koelt nauwelijks ’s nacht nauwelijks af.