Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Disney's Pop Century Resort ++(+)

Verblijf in een Walt Disney World Resort! Het Disney's Pop Century Resort is een prima value resort waar u 24 uur per dag kunt genieten van de Disney Magie! In dit themahotel vertegenwoordigt elke sectie van het hotel een ander gedeelte van de muziek van de 50-er tot aan de 90-er jaren.

Het Disney's Pop Century Resort ligt dichtbij de themaparken, Epcot, Disney's Hollywood Studios, Disney's Boardwalk en het ESPN World of Sport complex. Uiteraard is er gratis vervoer van het hotel naar de Disney Parken. U kunt uw auto lekker laten staan bij het hotel.

Dit uitgesterkte resort is voorzien van een receptie, winkels, mini-supermarkt, restaurants, foodcourt, bars, 3 zwembaden met ligbedden en zonneterras, poolbar, kinderbad, speeltuintje en videospelletjes.

De kamers zijn gelegen in 10 verschillende gebouwen van 4 verdiepingen en ieder gebouw heeft z'n eigen thema van de popmuziek uit de 50-er tot 90-er jaren. De kamer is voorzien van tv, telefoon, wekkerradio, huurkluisje, airco, internetaansluiting (tegen betaling) en strijkfaciliteiten. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.
Disney's Pop Century Resort