Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Estancia La Jolla Hotel And Spa ++++(+)

Het boetiekhotel Estancia La Jolla Hotel & Spa grenst aan de universiteit van Californië in San Diego en biedt een buitenzwembad, 3 restaurants en een spa- en wellnesscentrum. In alle kamers is gratis WiFi beschikbaar.

Elke luxe kamer is voorzien van een natuurstenen badkamer en zachte badjassen. U vindt hier tevens een kluisje, een kabel-tv, een bureau en een leesstoel met een hoge rug.

Het Estancia La Jolla Hotel & Spa beschikt over verscheidene eetgelegenheden. Bij het hotel vindt u The Adobe El Restaurante, Mustangs & Burros en het Trinitas Cellars Wine Bar & Private Dining Room. In al deze restaurants worden innovatieve gerechten geserveerd. U kunt hiervan binnen genieten, of in de buitenlucht.

Het is heerlijk ontspannen met de spa- en wellnessbehandelingen in The Spa van het Estancia. Deze uitgebreide spa biedt massages, gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures. U kunt ook gaan sporten in het fitnesscentrum.

Het Estancia La Jolla Hotel & Spa bevindt zich op iets meer dan 3 km van de gemeentelijke golfbaan Torrey Pines. De racebaan Del Mar is met de auto in 15 minuten te bereiken, en de internationale luchthaven van San Diego ligt op 20 minuten rijafstand.
Estancia La Jolla Hotel And Spa