Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Floridays Resort +++

Dit luxe resort in Orlando ligt op 8 hectare privéterrein. Het biedt een een welkomstcentrum van 2050 vierkante meter en een openlucht waterpark. Het terrein van pretpark Walt Disney World ligt op slechts 10 minuten rijden.

Het Floridays Resort Orlando biedt luxe suites met 2 of 3 slaapkamers en een eigen balkon. Elke kamer heeft een ruime keuken, wasmachine / droger en een whirlpool in de grote slaapkamer. Er staat eveneens een 37 inch lcd-televisie en een dvd en cd-speler.

In het welkomstcentrum van het Floridays Resort vindt u een goed uitgeruste fitnessruimte en een activiteitenkamer voor kinderen. Gasten kunnen zich ontspannen in het kleine buitenbad met uitzicht op het meer of spelen in de natuurlijke speeltuin van het grote buitenzwembad.

De Pool Bar & Grill serveert verfrissende drankjes en lichte maaltijden aan de rand van het grote zwembad. De Market Place is dagelijks geopend en serveert Starbucks-koffie, broodjes en ijs.

Er rijdt een pendelbus naar de omliggende pretparken en waterparken zoals Universal Studios, SeaWorld en Disney World. Het outletwinkelcentrum Orlando Premium ligt op minder dan 5 minuten rijden van dit luxe resort.
Floridays Resort