Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Golfo Dulce Lodge +++

Als u op zoek bent naar comfort in de jungle, dan is dit middenklasse hotel een uitstekende plek. De lodge is gelegen aan een strand met kiezelstenen, wordt omgeven door de jungle en kan alleen per boot bereikt worden. Bij het dorp Golfito is een kleine haven van waar de boot naar Golfo Dulce Lodge afvaart. Bij het hotel Samoa del Sur in Golfito kunt u, tegen betaling, uw auto parkeren. De boot vaart niet echt op vaste tijden, maar het is aan te raden om niet later dan 1 uur in de middag te vertrekken. Dit omdat de zee na dit tijdstip veel heftiger is. De kosten voor de boottransfer zijn niet inclusief (kosten op aanvraag verkrijgbaar). Golfito kan het gehele jaar door met een normale auto bereikt worden. Vanaf San José naar Golfito is het 7 à 8 rijden en 1 uur met het vliegtuig. Vanaf Golfito naar Golfo Dulce Lodge duurt de trip ongeveer 1 uur.

Het hotel staat onder Zwitsers management en beschikt over een klein restaurant waar internationale gerechten worden geserveerd. In het zwembad kunt u op warme dagen verkoeling vinden. Vanuit het hotel worden diverse excursies georganiseerd, zoals wandeltochten, paardrijden, boot- en kajaktochten of tochten naar de Esquinas River.

De afgelopen jaren is er veel geld geïnvesteerd om de natuur in dit gebied te beschermen. Zo zijn er vele grote regenwouden opgekocht en gedoneerd aan de autoriteiten van Nationale parken. Ook voor de overgebleven delen van het regenwoud heeft de Lodge veel goed werk verricht.

U logeert op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner is dus inclusief).

De grote kamers zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van een grote badkamer (met, zolang de zon schijnt, warm water). Verder beschikken de kamers over een groot terras met een hangmat.

In de maanden mei, juni en oktober is de lodge gesloten.
Golfo Dulce Lodge 001Golfo Dulce Lodge 002Golfo Dulce Lodge 004Golfo Dulce Lodge 005Golfo Dulce Lodge 006