Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Harrison Hot Springs Resort +++(+)

Het Harrison Hot Springs Resort ligt aan de kust van Harrison Lake, op 33 km van het centrum van Chilliwack, Brits-Columbia. Het heeft een eigen restaurant, een jachthaven met motorbootverhuur, en gratis WiFi.

De moderne kamers van het Harrison Hot Springs Resort zijn voorzien van een kabel-televisie en filmkanalen waar u voor betaalt als u ernaar kijkt. Er beschikt u over een koelkast en een koffiezetapparaat.

Dit resort beschikt over een overdekt zwembad met mineraalwater, en een grote jacuzzi met een paviljoen van 30 meter hoog. Er zijn 3 buitenzwembaden, waarvan er 1 een oppervlakte van 1000 m² heeft, gevuld is met mineraalwater en alleen bedoeld is voor volwassenen.

In de historische en luxueuze Copper Room kunt u genieten van regionale gerechten en livemuziek. Het Harrison Hot Springs Resort is ook de thuisbasis van Islands Bar, met cocktails en uitzicht op Harrison Lake vanaf de patio.

Het Harrison Hot Springs Resort ligt op 20 minuten rijden van het Sasquatch Provincial Park en op 5 minuten lopen van het toeristenbureau van Harrison.

Voor minder valide reizigers zijn aangepaste kamers aanwezig. Op de kamer kan eventueel een extra bed geplaatst worden tegen betaling van circa CA $ 20,- per nacht. Parkeren kost circa CA $ 5,- per dag.

Kamers:
- televisie
- telefoon
- wekkerradio
- haardroger
Harrison Hot Springs Resort & Spa 01.[1]Harrison Hot Springs Resort & Spa 02.[1]Harrison Hot Springs Resort & Spa 03.[1]Harrison Hot Springs Resort & Spa 04.[1]Harrison Hot Springs Resort & Spa 05.[1]Harrison Hot Springs Resort & Spa 06.[1]