Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Hawk's Cay Resort ++++

Via de panoramische ‘Overseas Highway’ rijdt u richting Duck Key. Daar ligt, omsloten door het blauwe water, dit resort.

Het aantrekkelijke Hawk's Cay Resort beslaat een compleet eiland. U kunt hier zowel in het hotelgedeelte als in een villa verblijven. Het resort ligt in een cirkel om de zoutwaterlagune en verkoelende waterbaden heen. De comfortabele kamers beschikken over prima faciliteiten. Daarnaast zijn er zeer charmante, ruim opgezette villa’s aan het water. Zowel volwassenen als kinderen vermaken zich hier uitstekend. Laat uw kinderen zandkastelen bouwen, zich vermaken in de Kids Club of in het aangename buitenzwembad. Het maken van boottochten en het beoefenen van watersporten behoren ook tot de vele mogelijkheden. 's Avonds geniet u van een goede maaltijd in één van de restaurants van het resort.

Zwemmen met dolfijnen is voor vele mensen een droom, en bij dit hotel is dat mogelijk! Het Hawk's Cay Resort in Duck Key is het enige hotel in heel Amerika waarbij een ‘Dolphin Research Facility’ te vinden is. Hier wordt veel onderzoek gedaan, maar heeft u ook de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen, deze voor één dag te trainen, te voeren en meer.

Hawk's Key belooft één van de meest spectaculaire resorts in de Florida Keys te zijn. Kom het zelf ontdekken!

Kamers:
- Airco
- Telefoon
- Kabel televisie
- Klokradio
- Föhn (op aanvraag)
- Strijkplank en strijkijzer
- Koffiezetapparaat
- balkon of terras
Hawks Cay Resort 001Hawks Cay Resort 002Hawks Cay Resort 003Hawks Cay Resort 004Hawks Cay Resort 005Hawks Cay Resort 006Hawks Cay Resort 007Hawks Cay Resort 008