Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Hotel Villas Rio Mar +++

Aan de oevers van de rivier de Barú, gelegen op 950 meter afstand van het strand en omringd door indrukwekkende tropische bossen, ligt het gastvrije en vriendelijke resort Villas Rio Mar. Dit hotel staat onder Nederlands management en beschikt o.a. over een groot zwembad met een bar, een tennisbaan, een minigolfbaan, spa-faciliteiten, gratis toegang tot internet Wi-Fi en een romantische Rancho stijl restaurant met vele lokale en internationale gerechten.

Het is een goede locatie voor natuurliefhebbers en liefhebbers van rust. Het hotel is omgeven door een spectaculaire bergketen en de prachtige Barú rivier. De ongerepte stranden van Dominical zijn op ongeveer 1 km van het hotel. Wel raden wij u aan op te letten aan het strand. Er is een sterke en gevaarlijk onderstroom en de in de regio zijn veel "stingrays", die zich in het zeewater verbergen. Ook in de omgeving zijn diverse activiteiten te genieten zoals o.a. watervallen (verborgen in de bergen doch is lastig bereikbaar), snorkelen, duiken, sportvissen, wandelen, canopy, surfen en raften en walvissen en dolfijnen kijken (van juli tot november en februari en maart).

Kamers:
- Badkamer met douche en toilet
- Terras
- Ventilatoren
- Telefoon
- Koelkast
- Hangmat
- WiFi internetaansluiting
- airco
- TV

Een eenvoudig continentaal ontbijt is inbegrepen. Tegen een toeslag kan een uitgebreid ontbijt(buffet) worden geboekt, alsmede halfpension en volpension.
Villas Rio Mar 001Villas Rio Mar 002Villas Rio Mar 003Villas Rio Mar 004Villas Rio Mar 005Villas Rio Mar 006Villas Rio Mar 007Villas Rio Mar 008