Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Lake Buena Vista Resort Village & Spa ++++

Dit resorthotel beschikt over een uitgebreide spa en een themazwembad met een piratenschip. Het biedt een gratis pendeldienst naar nabijgelegen attracties zoals onder meer Disney World, Universal Orlando en Seaworld. Er is ook gratis WiFi beschikbaar.

Een eigen balkon, een complete keuken en een whirlpool op de kamer behoren tot de standaarduitrusting van alle suites van Lake Buena Vista Resort Village and Spa. U treft er ook een flatscreen-tv met kabelkanalen en wasfaciliteiten aan.

Het zwembad van het Lake Buena Vista Resort heet Pirates Plunge en u vindt er waterkanonnen, glijbanen en hangmatten. In het resort vindt u ook winkels, een kapsalon en een fitnesscentrum dat 24 uur per dag open is.

Lani's Luau serveert heerlijke maaltijden en exotische drankjes aan de rand van het zwembad. In het resort zijn ook een Frankie Farrell's Irish Pub & Grille en een Pizza Hut gevestigd.

Het Lake Buena Vista Village & Spa ligt op minder dan 10 km van SeaWorld Orlando en op 22 minuten rijden van de internationale luchthaven van Orlando. U kunt gratis parkeren bij het hotel.
Lake Buena Vista Resort 001Lake Buena Vista Resort 002Lake Buena Vista Resort 003Lake Buena Vista Resort 004Lake Buena Vista Resort 006Lake Buena Vista Resort 007