Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Miramar At Waikiki +++

Dit hotel ligt tegenover het levendige internationale marktplein en op enkele meters van het beroemde Waikiki Beach. Vanuit dit in Honolulu gelegen hotel kunt u zo naar alle attracties en activiteiten om terug te keren naar de comfortabele accommodatie en de eetgelegenheden in het verblijf.

Miramar At Waikiki heeft een ideale ligging in hartje stad. Vlak bij vindt u openbaar vervoersmogelijkheden, Pearl Harbour, Diamons Head en meer. Ook zijn op korte afstand de dierentuin van Honolulu en winkelcentrum À-la-cartemenu Moana te vinden.

Als gast van Miramar At Waikiki kunt u voor het diner terecht bij 4 restaurants, onder andere voor Chinese, Koreaanse en Amerikaanse gerechten. Ook beschikt het verblijf over diverse bars en een ruim buitenbad, en kunt u gebruikmaken van de tour desk.

De accommodatie van Miramar is voorzien van een eigen veranda met uitzicht op de stad, de oceaan of de indrukwekkende bergen. Ook beschikt u in uw kamer over een kleine ijskast en een koffiezetapparaat. Tevens heeft u toegang tot internet.
Miramar At Waikiki 001