Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Mountain Ranch Resort at Beacon Hill +++(+)

Dit resort wordt omringd door de dennenbossen van Noord-Arizona en biedt comfortabele accommodatie te midden van ruiterpaden op het eigen terrein. Het ligt op slechts een klein eindje verwijderd van de attracties in de regio.

Het Mountain Ranch Resort at Beacon Hill ligt op een paar kilometer rijden van de Interstate 40. Dankzij deze locatie biedt het een gunstige verbinding met de nabijgelegen Grand Canyon Railway, waar een antieke trein naar de Grand Canyon voert. In de buurt zijn tevens de Northern Arizona University en de Elephant Rocks Golf Course (golfbaan) te vinden. Het ligt op circa 60 mijl afstand van Grand Canyon National Park South Entrance.

Afgezien van tochtjes te paard door het Nationaal park Kaibab, biedt de Ranch Resort Quality Inn tevens 2 tennisbanen en een modern fitnesscentrum. Gasten van het resort kunnen ook van een maaltijd genieten bij de eigen Ranch Bar en Grill, en er is een buitenzwembad.

U kunt gebruik maken van gratis parkeerfaciliteiten en gratis internet. Tevens kunt u iedere ochtend gebruik maken van het uitgebreide ontbijt.

Kamers:
- Airco
- Telefoon
- High-speed draadloze internetverbinding
- Kabeltelevisie
- Klok radio
- Haardroger
- strijkijzer met strijkplank
- Koffiezetapparaat
- Magnetron (op aanvraag)
- Koelkast (op aanvraag)
Quality Inn Mountain Ranch 001Quality Inn Mountain Ranch 002Quality Inn Mountain Ranch 003Quality Inn Mountain Ranch 004Quality Inn Mountain Ranch 005Quality Inn Mountain Ranch 006