Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

National Hotel ++++

Dit hotel ligt op slechts 4 huizenblokken van de promenade Ocean Drive en biedt het langste buitenzwembad van Miami Beach: 62 meter. Verder beschikt het hotel over moderne kamers en een zwembad met een spa in een cabana.

De kamers van The National Hotel zijn standaard voorzien van een flatscreen-tv en een minibar. Daarnaast zijn ze ingericht met lichte kleuren en bieden ze uitzicht op de stad of oceaan. U vindt ook badjassen en slippers in iedere kamer, klaar om te gebruiken.

Voor ontbijt, lunch en diner kunt u terecht bij het restaurant van het hotel dat kleine gerechten serveert in een intieme sfeer. Er is ook een volledig uitgeruste bar en u kunt dineren onder het mozaïekplafond van het restaurant of op de patio bij het zwembad.

Het hotel beschikt over eigen fitness- en businessfaciliteiten. Daarnaast is er een conciërge en een excursiebalie met ticketservice.

De golfclub van Miami Beach ligt op 5 minuten rijden en vanaf het hotel bent u met 3 minuten bij het conferentiecentrum. Jungle Island vindt u 7,5 km verderop.
National Hotel