Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 1)
Contact formuliercontact
0562 - 449797 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0562 - 449797 (optie 1)

LEES HIER ONZE NIEUWSBERICHTEN

 

AMERIKA OPENT GRENZEN PER NOVEMBER A.S.

Vandaag is het zover! Na meer dan 1½ jaar te hebben gewacht, kunnen we nu eindelijk het verlossende woord geven; DE GRENZEN GAAN OPEN!

De regering van president Joe Biden heeft bekend gemaakt dat per november de grenzen voor gevaccineerde EU burgers weer open gaan. De exacte details volgen spoedig.

DATUM NIEUWSBERICHT: 20 SEPTEMBER 2021

========================================= 

ALLE REIZEN TOT EN MET 31 OKTOBER 2021 GEANNULEERD

Alle reizen naar Amerika met vertrek t/m 31 oktober worden geannuleerd. De komende dagen wordt iedereen hierover geïnformeerd. Zoals nu bekend is geworden zullen de grenzen naar Amerika vanaf begin november weer open gaan voor gevaccineerde reizigers. Exacte voorwaarden en de precieze openingsdatum volgt binnenkort.

DATUM NIEUWSBERICHT: 20 SEPTEMBER 2021

=========================================
 

CODE GEEL VOOR AMERIKA

Per 24 juni 2021 wordt de kleurcode voor de Verenigde Staten van Amerika aangepast van oranje naar geel. Zoals inmiddels bekend zijn Amerikanen sinds vorige week weer welkom in Europa en heeft nu ook de Nederlandse regering het reisadvies aangepast naar code geel. Het enige waar we nu nog op wachten is dat president Joe Biden de US Travelban voor EU burgers zal opheffen.

DATUM NIEUWSBERICHT: 23 JUNI 2021

========================================= 

Vraag naar reizen overstijgt aanbod in 2022

U zult het wellicht al vernomen hebben in de media, maar binnenkort zal het weer mogelijk zijn om vrij te reizen en van vakanties te gaan genieten, wellicht met wat aanpassingen. Dit goede nieuws heeft een enorme vraag opgeleverd op met name de vakantiereizen in 2022 en deze stijgende vraag zien we wereldwijd toenemen. Neem daarbij in ogenschouw dat veel vakantiereizen al in 2020 én in 2021 zijn geannuleerd en omgeboekt zijn naar 2022. Deze trend zorgt ervoor dat met name de kleinschalige vakantieadressen al snel volgeboekt zijn. Maar ook bij de grotere resorts en hotels zien we dat deze niet aan de stijgende vraag kunnen voldoen en werken nu al met het principe, ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘vol is vol’.

Verder dient rekening gehouden te worden dat ditzelfde probleem geldt voor vliegreizen, met tot gevolg dat de verwachting is dat prijzen van vliegreizen snel (verder) zullen gaan stijgen.

Wij adviseren dus al onze (vaste) klanten die met vakantieplannen rondlopen voor 2022, boek nú! Wacht niet om nog later dit jaar pas te boeken; nu is er nog keuze in accommodaties en des te eerder u erbij bent, des te kleiner de kans dat u straks slechts kunt kiezen uit een beperkt aanbod.

DATUM NIEUWSBERICHT: 11 JUNI 2021

======================================== 

Boek uw reis naar Amerika met omboekgarantie, uitstelgarantie, kosteloos annuleren en repatriëringsgarantie

Vanwege de huidige situatie rondom corona (Covid-19) hebben wij tijdelijk onze boekingsvoorwaarden versoepeld. Voor nieuwe boekingen kunt u tot 45 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een andere reis of de reis uitstellen naar een later moment. Boek dus zonder risico en zonder zorgen uw reis naar Amerika met AmerikaPLUS.

Is er code oranje, rood of een inreisverbod? Vanaf 1 maand voor vertrek kunt u dan gratis omboeken of uw geld terugontvangen.

Bent u op reis en verandert het reisadvies naar code oranje of rood, dan kunt u eerder terugvliegen indien u dit wenst.

Klik hier voor aanvullende informatie.

DATUM NIEUWSBERICHT: 1 JUNI 2021

======================================== 

Beste reisorganisatie 2019 categorie "individuele rondreizen"

Dit jaar hebben wij de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst mogen nemen in de categorie Individuele Rondreizen. Deze jaarprijs is uitgereikt aan organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren.

Uiteraard is het ons vak en ons doel om u optimaal van uw reis te laten genieten. Maar deze bevestiging dat we dit volgens reizend Nederland ook als beste doen, maakt ons trots en dankbaar.

DATUM NIEUWSBERICHT: 17 JANUARI 2020

========================================