Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 1)
Contact formuliercontact
0562 - 449797 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0562 - 449797 (optie 1)

LEES HIER ONZE NIEUWSBERICHTEN

 

AMERIKA OPENT DE GRENS PER 8 NOVEMBER A.S.

Eindelijk een datum en oh wat hebben we lang hierop gewacht! Maar nu is het zover en kunnen we weer naar Amerika. Wij staan in de startblokken, u ook?

De Amerikaanse president Biden heeft 25 oktober jl. officieel het decreet getekend om het inreisverbod per 8 november a.s. op te heffen voor volledig gevaccineerden.

Niet geheel onbelangrijk om te weten is aan welke voorwaarden u moet voldoen om toegang te krijgen tot Amerika;
• u moet volledig gevaccineerd zijn (Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Janssen)
• u moet een negatieve COVID-19-test kunnen laten zien

Het kan zijn dat deze regels medio 2022 verder versoepeld worden, maar houdt voor dit moment rekening mee dat u in elk geval gevaccineerd moet zijn.

Kinderen onder de 18 jaar hoeven niet gevaccineerd te zijn. Wél moeten ongevaccineerde kinderen van 2 jaar of ouder binnen 1 dag voor vertrek naar de Verenigde Staten een corona(snel)test af laten nemen. Daarmee verschilt de testverplichting van kinderen die wél gevaccineerd zijn: zij moeten binnen drie dagen voor vertrek een test laten doen.

Het meest belangrijke is dat we nu eindelijk een datum hebben en zeker zijn dat de grenzen weer openen voor toeristen uit de EU.

En mocht u twijfels hebben om nú een reis te boeken voor volgende jaar, dan kunnen we u geruststellen met onze flexibele reis- en annuleringsvoorwaarden welke nu nog van toepassing voor nieuwe boekingen gemaakt voor of op 30 november a.s.:

Omboekgarantie:
Tot 45 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een andere reis in Amerika, Canada of Afrika

Geldteruggarantie:
Is er een inreisverbod of geldt er quarantaineplicht? U ontvangt de volledige reissom binnen 14 dagen terug.

Uitstelgarantie:
Tot 45 dagen voor vertrek gratis de reis uitstellen naar een latere vertrekdatum

Klik hier voor aanvullende informatie.

DATUM NIEUWSBERICHT: 25 OKTOBER 2021

======================================== 

Wanneer gaan nu de grenzen open met Amerika?

Dit is sinds maandag 20 september jl. de meest gestelde vraag bij ons. Helaas moeten we nog even het antwoord schuldig blijven. De woordvoerder van het Witte Huis heeft vorige maand gezegd dat de heropening van de grenzen van Amerika “Early november” gepland staat. Veel media hebben dit opgepakt als per “1 november”, maar helaas is dit niet zo. Dat de grenzen per november a.s. open gaan, is zo goed als zeker. Maar de exacte datum nog niet omdat er mogelijkerwijs onverwachte complicaties kunnen optreden. Dit is dan ook de meest waarschijnlijke reden dat Amerika nog wat speling in de datum wilt houden. Ook KLM heeft hierop geanticipeerd door het herstellen van de rechtstreekse vluchten naar Miami en Las Vegas te plannen op 7 december a.s. Als Amerika specialist houden wij u uiteraard op de hoogte en informeren u zodra we meer horen!

DATUM NIEUWSBERICHT: 8 OKTOBER 2021

========================================= 

Boek uw reis naar Amerika met omboekgarantie, uitstelgarantie en kosteloos annuleren

Vanwege de huidige situatie rondom corona (Covid-19) hebben wij tijdelijk onze boekingsvoorwaarden versoepeld. Voor nieuwe boekingen, gemaakt tussen 27 september en 31 oktober 30 november a.s., kunt u tot 45 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een andere reis of de reis uitstellen naar een later moment. Boek dus zonder risico en zonder zorgen uw reis naar Amerika met AmerikaPLUS.

Is er een inreisverbod of quarantaineplicht op de plaats van bestemming? Vanaf 1 maand voor vertrek kunt u dan gratis omboeken of uw geld terugontvangen.

Klik hier voor aanvullende informatie.

DATUM NIEUWSBERICHT: 27 SEPTEMBER 2021

======================================== 

AMERIKA OPENT GRENZEN PER NOVEMBER A.S.

Vandaag is het zover! Na meer dan 1½ jaar te hebben gewacht, kunnen we nu eindelijk het verlossende woord geven; DE GRENZEN GAAN OPEN!

De regering van president Joe Biden heeft bekend gemaakt dat per november de grenzen voor gevaccineerde EU burgers weer open gaan. De exacte details volgen spoedig.

DATUM NIEUWSBERICHT: 20 SEPTEMBER 2021

========================================= 

ALLE REIZEN TOT EN MET 31 OKTOBER 2021 GEANNULEERD

Alle reizen naar Amerika met vertrek t/m 31 oktober worden geannuleerd. De komende dagen wordt iedereen hierover geïnformeerd. Zoals nu bekend is geworden zullen de grenzen naar Amerika vanaf begin november weer open gaan voor gevaccineerde reizigers. Exacte voorwaarden en de precieze openingsdatum volgt binnenkort.

DATUM NIEUWSBERICHT: 20 SEPTEMBER 2021

=========================================
 

Vraag naar reizen overstijgt aanbod in 2022

U zult het wellicht al vernomen hebben in de media, maar binnenkort zal het weer mogelijk zijn om vrij te reizen en van vakanties te gaan genieten, wellicht met wat aanpassingen. Dit goede nieuws heeft een enorme vraag opgeleverd op met name de vakantiereizen in 2022 en deze stijgende vraag zien we wereldwijd toenemen. Neem daarbij in ogenschouw dat veel vakantiereizen al in 2020 én in 2021 zijn geannuleerd en omgeboekt zijn naar 2022. Deze trend zorgt ervoor dat met name de kleinschalige vakantieadressen al snel volgeboekt zijn. Maar ook bij de grotere resorts en hotels zien we dat deze niet aan de stijgende vraag kunnen voldoen en werken nu al met het principe, ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘vol is vol’.

Verder dient rekening gehouden te worden dat ditzelfde probleem geldt voor vliegreizen, met tot gevolg dat de verwachting is dat prijzen van vliegreizen snel (verder) zullen gaan stijgen.

Wij adviseren dus al onze (vaste) klanten die met vakantieplannen rondlopen voor 2022, boek nú! Wacht niet om nog later dit jaar pas te boeken; nu is er nog keuze in accommodaties en des te eerder u erbij bent, des te kleiner de kans dat u straks slechts kunt kiezen uit een beperkt aanbod.

DATUM NIEUWSBERICHT: 11 JUNI 2021

======================================== 

Beste reisorganisatie 2019 categorie "individuele rondreizen"

Dit jaar hebben wij de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst mogen nemen in de categorie Individuele Rondreizen. Deze jaarprijs is uitgereikt aan organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren.

Uiteraard is het ons vak en ons doel om u optimaal van uw reis te laten genieten. Maar deze bevestiging dat we dit volgens reizend Nederland ook als beste doen, maakt ons trots en dankbaar.

DATUM NIEUWSBERICHT: 17 JANUARI 2020

========================================