Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

North American Vacation Homes +++

De villa’s van North American Vacation Homes liggen op ongeveer 20 tot 45 minuten rijden van de Disney Parken. De inrichting en indeling van de huizen is variërend doordat de huizen privé eigendom zijn. Ze zijn alle voorzien van een woonkamer, meerdere slaapkamers, wasmachine, droger en volledig ingerichte keuken. Tevens beschikken ze over een zwembad en meerdere badkamers. U kunt hier met de hele familie of een groep vrienden heerlijk vakantie houden.

De villa’s met 3 slaapkamers zijn geschikt voor maximaal 6 personen, de villa’s met 4 slaapkamers zijn geschikt voor maximaal 8 personen en villa’s met 5 slaapkamers zijn geschikt voor maximaal 10 personen

Er is een centrale receptie waar u de sleutel ophaalt. De check-in tijd is 16.00 uur. Indien u hier pas na 18.00 uur aankomt ligt uw sleutel met instructies in een beveiligd sleutelkastje.

Villa’s zijn voorzien van:
- Airconditioning
- Complete keuken met fornuis
- Koffiezetapparaat
- Magnetron
- Koelkast
- Vaatwasser
- Wasmachine
- Droger
- Strijkplank en -ijzer
- Eetkamer
- Minimaal 2 badkamers
- 1 of 2 woonkamers
- Beddengoed en handdoeken liggen in de woningen voor u klaar
- Kinderbedjes (optioneel, tegen betaling)
- Barbecue (optioneel, tegen betaling)
- Privé-zwembad (in sommige gevallen in een serre gelegen, die geopend kan worden), dat tegen betaling van een meerprijs (van circa US $ 35,- per dag) kan worden verwarmd. Dit dient vooraf bekend te zijn.

De woningen beschikken over een privé-zwembad met een doorzichtige overkapping die op ieder gewenst moment geopend of gesloten kan worden.

Extra informatie
Het minimum verblijf is 4 nachten. Bij verblijf van minder dan 7 nachten betaalt u ter plaatse verplichte schoonmaakkosten van US $ 125 + tax.

U dient ter plaatse een borg van US $ 300 te voldoen, met uw creditcard. Deze borg ontvangt u uiteraard retour wanneer u alles onbeschadigd en netjes achterlaat.

Bij aankomst dient een non-refundable schadeverzekering voldaan te worden van US $ 55,-.

Kosten WiFI bedragen circa US $ 35,- per week.

Elk huis wordt schoon opgeleverd en in de huizen is bedlinnen en zijn handdoeken aanwezig.

Indien u kiest voor een verwarmd zwembad, (te adviseren van ca. midden november t/m midden april), dient u dit van te voren door te geven en de kosten zijn US $ 35 + tax per dag en dient u ter plaatse te voldoen. Het minimum verblijf voor een verwarmd zwembad is 4 nachten.

Indien u een BBQ, kinderstoel of kinderbed wilt huren, dient u dit van te voren door te geven en de kosten zijn 50 USD + tax per item en deze dient u ter plaatse te voldoen.

De check-in tijd is 16.00 uur en check-out is tussen 10.00 en 12.00 uur.
MCO-NAVH 001MCO-NAVH 002MCO-NAVH 003MCO-NAVH 004MCO-NAVH 005MCO-NAVH 006