Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Rara Avis Lodge ++

Dit toeristenklasse lodge is gelegen aan de rand van het Nationale Park Braulio Carillo. Deze logde is uitstekend geschikt voor de échte natuurliefhebbers. Rara Avis is gelegen aan de rand van het Nationale park Braulio Carillo. San José naar Horquetas rijdt u in ongeveer 2 uur. Van Horquetas naar de logde is het nog ongeveer 2 tot 3 uur rijden. De lodge is oorspronkelijk gebouwd door de bekende bioloog Dr. Donald Perry. Het doel hiervan was om het regenwoud te beschermen. Naast een schitterende waterval, is het regenwoud zelf het centrum van alle activiteiten. Via diverse paden kunt u dit regenwoud bezichtigen. Het restaurant serveert plaatselijke en internationale gerechten. U moet er rekening mee houden dat er niet al te hoge eisen gesteld kunnen worden wat betreft het comfort in de lodge. Dit gezien de ligging ervan. Het absolute hoogtepunt van dit gebied is het indrukwekkende regenwoud.

De trip naar Horquetas is erg avontuurlijk en wordt gereden door een aangepaste tractor. Bij de receptie van Rara Avis in Horquetas kunt u, tegen extra betaling, uw auto parkeren. Vanaf dit punt vertrekt op vast gestelde tijden de speciale traktor naar de lodge. Deze bijzondere transfer is inbegrepen in de prijs. Horquetas is gedurende het gehele jaar goed te bereiken per auto.

Alle 16 kamers zijn vrij simpel, maar wel goed schoon. De kamers beschikken over een eigen badkamer met warm water. U verblijft u op basis van volpension (dus inclusief ontbijt, lunch en diner).
Rara Avis Lodge 001Rara Avis Lodge 002Rara Avis Lodge 003Rara Avis Lodge 004Rara Avis Lodge 005Rara Avis Lodge 006