Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Red Roof Inn Lancaster +++

Dit hotel biedt de gasten een comfortabele accommodatie, vriendelijke medewerkers en een schilderachtige omgeving. Het ligt in het hart van Pennsylvania's Dutch Country, in de charmante stad Lancaster.

Het Red Roof Inn is ideaal gelegen in het centrum van de landerijen van Amish Country en is slechts een korte afstand van veel van de meest populaire attracties van het gebied. Amusementsparken, theaters en unieke winkelstraten liggen alle in de nabijheid van het hotel.

Tijdens uw verblijf in het Red Roof Lancaster kunnen de gasten genieten van de prachtige omgeving terwijl u ontspant in het buitenzwembad van het hotel of nieuwe energie opdoet in de fitnesscentrum.

Doordeweeks wordt u de dagelijkse krant aangeboden en wordt er ’s ochtends een gratis kopje koffie geserveerd in de lobby. Voor minder valide reizigers zijn aangepaste kamers aanwezig. Uw verblijf is inclusief een gratis continentaal ontbijt en internetfaciliteiten. Gratis parkeren.

Kamers:
- Airco
- telefoon met voicemail en data port
- draadloze high-speed internet toegang
- Kabel / satelliet televisie met filmkanaal
- Klokradio
- haardroger (op aanvraag)
- Strijkbenodigdheden (op aanvraag)
Red Roof Inn Lancaster 01.[1]Red Roof Inn Lancaster 02.[1]Red Roof Inn Lancaster 03.[1]Red Roof Inn Lancaster 04.[1]Red Roof Inn Lancaster 05.[1]