Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

River Terrace Inn +++(+)

Dit hotel ligt op slechts enkele minuten van de binnenstad van Napa, Californië en dicht bij verschillende wijnmakerijen in de Napa Valley. Het hotel biedt comfortabele kamers met gratis draadloos internet en een dagelijks gratis ontbijtbuffet.

De River Terrace Inn beschikt over een buitenzwembad met uitzicht over de Napa River. U kunt gaan sporten in de 24 uur per dag geopende fitnessruimte. Daarna kunt u zich ontspannen met een spabehandeling op uw eigen kamer. In de galerie in het hotel kunt u de kunstwerken van lokale kunstenaars bewonderen.

Alle kamers van de River Terrace Inn zijn uitgerust met een flatscreen-tv en een dvd-speler. Ook vindt u er bedden met dekmatrassen, beddengoed van ganzendons en toiletartikelen van Bath and Body Works. Op de kamers is gratis draadloos internet beschikbaar en 's avonds worden de bedden gereedgemaakt voor de nacht.

Restaurant Cuvee ligt naast de River Terrace Inn. U kunt er heerlijk dineren en een goede wijn kiezen van de bekroonde wijnkaart. U kunt ook eten in het informelere Terrace Cafe en daarna genieten van een glas wijn in de Wine Bar.
River Terrace Inn 001River Terrace Inn 002River Terrace Inn 003River Terrace Inn 004River Terrace Inn 005River Terrace Inn 006