Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Sheraton San Diego Hotel & Marina ++++

Het Sheraton San Diego Hotel & Marina ligt genesteld aan de rand van de spectaculaire San Diego Bay, en biedt prachtige panoramische uitzichten op de baai en de skyline van de stad.

Het Sheraton San Diego Hotel & Marina beschikt over een verscheidenheid aan luxe restaurants, naast 3 zwembaden, tennisbanen, een kuuroord en joggingpaden.

Het Sheraton San Diego Hotel & Marina geniet een toplocatie aan het water van de prachtige San Diego Bay. Veel de populairste attracties in de omgeving zijn op korte rijafstand te vinden, waaronder de dierentuin San Diego Zoo, het Gaslamp Quarter en Sea World Park. Er zijn winkels en restaurants te over in het nabijgelegen Horton Plaza, en de beroemde grensstad Tijuana lonkt naar u vanuit het zonnige Mexico, op minder dan een uur afstand.

Terwijl alle kamers van dit hotel strakke lijnen en moderne inrichting hebben, bieden elke kamers een nautisch thema en andere kamers een traditionele inrichting.

Geniet van bekroonde culinaire creaties en wijnen, terwijl u gezellig kletst met familie, vrienden en collega's in de hartelijke sfeer van het Sheraton San Diego Hotel & Marina. De inpandige restaurants en bars die hieronder vermeld staan bieden gevarieerde en eclectische menu's in combinatie met uitzonderlijke service en uitzicht op het water.

-Quinn's - Sportbar
-Tapatini - Tapas & Martini Bar
-Alfiere and Alta Aqua - Bistro & Bar
-Waterworks Restaurant
-Aroma Café
sheraton san diego