Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Sheraton Vistana Resort ++++

Het Sheraton Vistana Resort Villas bevindt zich op slechts 4,5 km van de ingang van Walt Disney World: u kunt in het hotel kaartjes kopen. Het complex heeft maar liefst 7 verwarmde buitenzwembaden, 6 restaurants en ruime villa's met een keuken.

Alle villa's hebben een informele Florida-stijl en zijn ingericht met gescheiden woon- en slaapgedeelten, een eethoek en een wasmachine/droger. U beschikt verder over een kabel-tv met betaalfilms.

Het resort heeft 3 spelletjesruimtes, 9 verlichte tennisbanen en shuffleboard-banen. U kunt er tevens basketballen of volleyballen. Op het terrein vindt u een 18-holes minigolfbaan.

Bij Zimmie's of de Cascades Bar & Grill kunt u in een ongedwongen sfeer genieten van traditioneel Amerikaanse gerechten. In het Sheraton Vistana Resort Villas is ook de Market Place gevestigd, waar lichte snacks en broodjes verkrijgbaar zijn.

Vanuit het resort bent u in 10 minuten rijden in SeaWorld Orlando. Het resort ligt aan de snelweg Insterstate 4, die is aangesloten op de internationale luchthaven van Orlando (26 km).
Sheraton Vistana Resort