Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formuliercontact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Sheraton Wild Horse Pass Resort & Spa ++++

Dit gezinsvriendelijke hotel is ontworpen als authentieke weergave van het erfgoed en de cultuur van de Gila River Indianen. Het biedt een rustige omgeving vol elementen van de oude tradities. Tot de faciliteiten van dit van airconditioning voorziene hotel behoren een ontvangsthal, een hotelkluis en een lift. Een café, een restaurant en voorzieningen voor conferenties worden geboden en de gasten kunnen gebruik maken van internettoegang en de parkeergelegenheid.

Dit mooie hotel is gelegen in de Sonoran Desert, in het ruige landschap van Arizona. Hier is het oude uitzicht op de bergen en vrij rondlopende wilde dieren nog ongerept. Het is 12 minuten rijden naar het Chandler Fashion Centre en het centrum van Phoenix ligt op 22 minuten rijden. Scottsdale is met de auto in 26 minuten te bereiken en met de auto is het 33 minuten naar Camelback Mountain en AZ Hummer Tours. Het hotel ligt op 23 km van Phoenix Sky Harbor International Airport.

Alle kamers beschikken over een ruime badkamer met douche/bad en een haardroger. Ze zijn voorzien van telefoon, een televisie met 37-inch flatscreen, breedband internetaansluiting, een kluisje, een minibar en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Bovendien zijn alle wooneenheden standaard voorzien van een strijkijzer met strijkplank, individueel regelbare airconditioning en verwarming.
Sheraton Wild Horse Pass Resort & Spa