Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

The Garland ++++

Hotel The Garland heeft een uitstekende locatie voor een bezoek aan Universal Studios, Disneyland, Beverly Hills, Santa Monica en Hollywood. Het hotel beschikt over twee kleine tennisbanen en een kinderspeelplaats. U kunt een duik nemen in het buitenzwembad of na aankomst van een lange vlucht kunt u de spieren losmaken in de fitnessruimte. Daarna voelt u zich weer als herboren en kunt u er weer tegenaan! Na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen in de sauna of de hot tub. Geniet in Warren's Blackboard van Californische gerechten voor ontbijt, lunch en diner. 's Avonds kunt u genieten van een drankje op het terras bij de Splash Bar. U kunt bij het hotel uw auto parkeren voor circa US $ 25 per dag. U kunt gratis gebruik maken van de pendeldienst naar Universal Studios, CityWalk en het metrostation. Tevens kunt u gratis gebruik maken van internettoegang. Tevens beschikt het hotel over eigen oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Op 15 minuten rijden bevindt zich tevens een Tesla Supercharger.

Kamers:
- Airco
- Telefoon met data port en voicemail
- High-speed draadloos internet
- kabel / satelliet-tv filmkanaal
- Klokradio
- Haardroger
- Koffiezetapparaat

The Garland draagt op verschillende gebieden ook bij aan duurzaamheid. Klik HIER voor meer informatie over de duurzaamheidsinspanningen van The Garland.
the garland voorkant.jpgthe garland zwembad avond.jpgthe garland kamer.jpgthe garland dineren.jpgthe garland bar.jpgthe garland lobby.jpgthe garland gym.jpg

Noordoostenopenen +

Zuidwestenopenen +