Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

The Palms Hotel & Spa ++++

Dit hotel in de buurt van de oceaan in Miami Beach biedt een buitenzwembad in een tropische tuin. De kamers beschikken over gratis kabeltelevisie en sommige kamers zijn tevens voorzien van een balkon en een apart zitgedeelte.

Alle kamers van het Palms Hotel & Spa zijn uitgerust met een flatscreen-televisie en een iPod-dock. Gasten hebben tevens de beschikking over een bureau en strijkfaciliteiten, evenals toiletartikelen en badjassen van Aveda. Vanuit de kamers hebben gasten uitzicht op de tuinen van het hotel, de stad of de stranden aan de Atlantische Oceaan.

De eigen The Palms Spa biedt verschillende lichaamsbehandelingen. Er is gratis WiFi in het businesscentrum voor de gasten en in het hele hotel. Het hotel beschikt naast een zwembad over een fitnesscentrum en het ligt aan de voetgangerspromenade van de stad.

In Essensia, het complete restaurant en lounge van het Palms Hotel & Spa, kunnen gasten zowel binnen als buiten op de binnenplaats dineren. De Tiki Bar biedt drankjes aan het zwembad. Gasten kunnen ook gebruikmaken van eigen voorzieningen op het strand, zoals ligbedden en handdoeken, alsook eten en drinken.

Het Palms Hotel & Spa ligt op ongeveer anderhalve kilometer van de Julia Tuttle Causeway en de snelweg Interstate 195. De Bayshore Municipal Golfbaan ligt eveneens op ongeveer 1,5 km van het hotel en de internationale luchthaven van Miami ligt op slechts 3 km afstand.
The Palms Hotel & Spa