Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 1)
Contact formulier contact
0543 - 745374 (optie 1)
amerikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 1)

Wyndham Garden Chinatown ++++

Ontdek het levendige Chinatown en maak van de gelegenheid gebruik om een uitstapje te maken naar SoHo en Little Italy. Beide wijken liggen op loopafstand van het hotel. Terwijl u er rondloopt, zult u begrijpen waarom New York ook wel een melting pot (smeltkroes) wordt genoemd.

Het hotel bevindt zich op 93 Bowery tussen de metrostations van Grand Street en Canal Street. Als u hier metrolijn B of D neemt, bent u in minder dan 10 minuten in Midtown. Deze metrolijnen rijden ook naar Brooklyn en Coney Island.

Het hotel beschikt over een eigen restaurant en bar. Gasten van het Chinatown Wyndham Garden profiteren van korting tijdens een diner in het eigen restaurant Elevate. Er zijn ook een businesscentrum en fitnesscentrum beschikbaar. U kunt tevens gratis gebruik maken van de Wifi.

Het Wyndham Garden Chinatown is een modern hotel met mooi ingerichte kamers. Daarnaast zijn de kamers nagenoeg geluiddicht waardoor u het verkeer nauwelijks hoort. De kamers zijn uitgerust met zeer comfortabele bedden, ergonomische stoelen en een Mp3-wekker. Ook kunt u er zelf koffie en thee zetten. In de prachtig ontworpen badkamer vindt u allerlei heerlijke toiletspullen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en beantwoordt al uw eventuele vragen.
Wyndham Garden Chinatown buildingWyndham Garden Chinatown room 1Wyndham Garden Chinatown bathroomWyndham Garden ChinatownWyndham Garden Chinatown early morning view